Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ KSCG ]

28. 07. 2024. 21:10 >> 21:10
Čitaj mi:

B EVROPSKO PRVENSTVO

Juniori izgubili od Holandije

Muška juniorska košarkaška reprezentacija poražena je danas od selekcije Holandije 82:71 u trećem kolu grupe A na B prvenstvu Evrope u Skoplju.

Za Crnu Goru to je prvi poraz, nakon pobjeda nad Bugarskom i Slovačkom, tako da nakon tri kola ima skor 2/1.

Crna Gora je povela 7:2, Holandija brzo preokrenula, a onda je uslijedila rezultatska klackalica.

Iako je Holandija vodila 31:23, Crna Gora je trojkom Vujačića preokrenula (33:32), a poenima Čarapića na veliki odmor otišla sa vođstvom 38:34.

Tokom treće dionice Holandija je imala i +7 (55:48), ali je uoči posljednjih 10 minuta bilo 58:57. Ipak, Holandija je serijom 9:0 u 33.minutu stigla do dvocifrenog vođstva (67:57), a serijom 22:5 imala i +18 (80:62), pa je bez problema stigla do trijumfa.

U našem timu istakao se Maruan Čičić (16 poena, 7 skokova), 12 je dodao Aljoša Drašković, dok su Andrija Vujačić, Šefćet Bećiragić i Lazar Čarapić postigli po osam, Marko Pavlović, Denil Krnić i Marko Radunović po pet, Luka Ðurović četiri.

Slijedi slobodan dan na šampionatu, s obzirom na to da je naša selekcija slobodna u 4. kolu, naredni meč izabranici Marka Sekulića igraće u srijedu protiv Rumunije, a taj meč počeće u 21 čas.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније