Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

25. 07. 2024. 19:00 >> 22:15
Čitaj mi:

2. kolo kvalifikacija za ligu konferencija

Budućnost i Mornar doživjeli minimalne poraze, odluka pada u revanšima

Još dva crnogorska predstavnika odigrala su prve mečeve u 2. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija. Budućnost je poražena na gostovanju ekipi CSKA 1948 u Sofiji 1:0. Mornar je u Leskovcu izgubio istim rezultatom od Radničkog iz Kragujevca.

U prvom dijelu igre viđena je velika borba, Budućnost se dobro držala, CSKA je bio opasniji tim, više imao loptu u nogama, ali nije uspijevao da pronađe put do mreže.

U finišu prvog dijela jedna greška mladog Gaševića, lopta ga je preskočila, sam je ostao Karagaren i neometan lako pogodio glavom za 1:0 u 44. minutu.

Radnički je bio dosta bolji rival u prvom poluvremenu i čudo je što je rezultat nakon 45 minuta bio 0:0.

Imali su igrači tima iz Kragujevca veliki posjed lopte na startu, igrali na polovini Mornara, pritiskali poslednju liniju gostiju, ali bez konkretnih šansi.

Trenutak odluke viđen je u 71. minutu - Aleksić je prelijepo pogodio glavom za slavlje navijača Radničkog - 1:0 - sjajno se igrač Kragujevčana ubacio iz drugog plana i glavom loptu poslao u gornji desni ugao gola Mornara, Popović je bio nemoćan.

Revanši su 1. avgusta.

LIVE BLOG:

 

21:34

GolAleksić je pogodio glavom za Radnički u 71. minutu.

Опширније

20:32

Radnički mnogo opasniji na startu meča, opsjeda gol Mornara, ali je golman Popović imao nekoliko spektakularnih odbrana.

Опширније

20:17

GolVodi CSKA protiv Budućnosti 1:0 - pogodio je Karagaren u 44. minutu.

Опширније

19:43

Sastavi Radničkog i Mornara.

 

 

Опширније

19:06

Buducnost će meč u Bugarskoj početi u istom sastavu kao i protiv Mališeve, jedina promjena je umjesto Serikova igraće Vladan Adzić. U postavi je šest igrača koji su pozivani za A tim (Brnović i Mijatović su aktuelni članovi)- Mijatović, Adžić, Grivić, Brnović, Grbić, Ivanović, tri mlada reprezentativca - Vukotić, Bulatović i Gašević.

 

Опширније

19:04

CSKA 1948 je klub koji postoji samo osam godina. Treće mjesto i finale kupa 2023. godine su im najveći uspjesi. Ovo im je drugi izlazak u Evropu, prošle godine su eliminisani od Steaue iz Bukurešta.

Tokom jula izgubili su prijateljske utakmica sa ekipama iz bivše Jugoslavije - Dinamo Zagreb 6:2, Maribor 2:1, Olimpija Ljubljana 3:0.

Imaju u timu dvojicu bugarskih reprezentativaca - napadače Kirilova i Karagarena, desnog beka selekcije Zelenortskih ostrva Furtada, štopera Bidungu sa šest nastupa za reprezentaciju Konga a bio je kadetski reprezentativac Francuske, ljevonogog majstora Umarmajeva strijelca 10 pogodaka na 54 meča za Tadžikistan, kapitena mlade selekcije Sjeverne Makedonije, Marija Ilijevskog, a očekuju se u prvoj postavi biseri bugarskog fudbala - Marto Bojčev(u martu napunio 16 godina) i 18-godišnji lijevi bek, Simeon Vasiljev, u klubu su trojica Brazilaca - Talis, Buzon i Oktavio.

Опширније

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније