Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

18. 07. 2024. 08:36 >> 08:38
Čitaj mi:

REVANŠ MEČ 1.KOLA LIGE KONFERENCIJA

Budućnost večeras protiv Mališeve jure pobjedu

Budućnost večeras pod Goricom u revanš meču kvalifikacija za Ligu konferencija dočekuje ekipu Mališeve sa Kosova. Meč će početi u 21h, prenos na TVCG2.

Tim sa Kosova slavio je u prvom duelu 1:0, pa "plavo-bijeli" jure rezultat kako bi prošao dalje, u drugom kolu bi igrali sa ekipom CSKA iz Sofije.

Svoje debitantski nastup u dresu Budućnosti u prvom meču imao je Andrija Bulatović koji žali što nije prošao bolje.

"Momci su me prihvatili lijepo,odlićno sam se adaptirao. Moj debitanski nastup nažalost nije prošao na lijep način, izgubili smo prvu utakmicu. Mislim da možemo da pobijedimo ekipu Mališevo kod kuće. Tamo smo pokazali lijepu igru u prvom pouvremenu, imali smo pet lijepih šansi ali u drugom poluvremenu ekipa Mališeve je izašla agresivnije, imali su tri šanse, jednu su iskoristili. Probaćemo da sjutra odigramo agresivnije, i da ćemo uspjeti da prođemo u drugo kolo", rekao je doskorašnji fudbaler Rudara.

Ulaznice za revanš meč će koštati tri eura (zapad) i dva eura (sjever).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније