Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

18. 07. 2024. 10:04 >> 10:04

dvogodišnji ugovor

Gotov transfer, Ivan Rakitić dolazi u Hajduk

Ivan Rakitić postaće novi igrač Hajduka, objavio je poznati sportski novinar Fabricio Romano. Posao je već dogovoren a predstoiji još samo službena objava.

Legendarni hrvatski veznjak trebao bi da potpiše dvogodišnji ugovor sa splitskim klubom. Romano je u ponoć  objavio da je Rakitić raskinuo ugovor sa Al Šababom. Sada je otkrio da mu je u Saudijskoj Arabiji bilo lijepo, ali da želi da se oproba u Hrvatskoj.

Romano napominje da su ključne uloge u dolasku Rakitića odigrali trener Đenaro Gatuzo, sportski direktor Nikola Kalinić i Ivan Perišić kao igrač.

Rakitić je zimus došao u Arabiju, ali je nakon samo osam mečeva i otišao.

Tokom karijere je igrao za Nordstern, Bazel, Šalke, dva puta za Sevilju i Barselonu. Za španske velikane je odigrao 633 utakmice i postigao 87 golova.

Takođe je bio i vicešampion svijeta sa Hrvatskom 2018. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније