Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

02. 07. 2024. 23:52 >> 23:54
1

NOVA IMENA POD GORICOM

Budućnost se pojačala u napadu i odbrani: Stigli Bulatović i Lambulić

Podgorička Budućnost jača je od danas za dva nova fudbalera. Klub pod Goricom su pojačali napadač Ivan Bulatović i štoper Zarija Lambulić.

Bulatović (28) je 190 cm visoki napadač, rođeni Mojkovčanin, koji je nakon Brksova igrao za Bokelj, Mladost DG, Podgoricu, Arsenal iz Tivta da bi se iz bokeškog kluba preselio u Lokomotivu iz Zagreba, člana HNL-a.

U Hrvatskoj se nije snašao, pa je karijeru nastavio u Uzbekistanu, tačnije Loko Taškentu odakle se vraća u crnogorski fudbal.

Najtrofejniji crnogorski klub je ostao bez klasičnog napadača nakon odlaska Đorđa Despotovića, pa je uprava kluba morala da reaguje na tržištu.

Lambulić u Podgoricu dolazi iz srpskog superligaša ekipe IMT Beograd gdje je bio standardan. U karjijeri je igrao za više srpskih klubova, ali i za bjeloruski Soligorsk, Zrinjski iz Mostara, kao i za bugarski Beroe. Bio je član mlađih selekcija Srbije, sa nastupima i za U21 reprezentaciju te zemlje.

Visok je 193 cm, ima 26 godina i igra na poziciji štopera.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније