Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

S.V.

04. 07. 2024. 23:09 >> 23:25

SVJETSKO PRVENSTVO

Mlade “ajkule” nakon peteraca izgubile od Srbije

Mlada vaterpolo selekcija Crne Gore, igrači do 18 godina, poražena je od Srbije nakon peteraca 18:16, u trećem kolu grupe A Svjetskog prvenstva u Argentini. Nakon regularnog toka bilo je 13:13.

U prvom kolu Crna Gora je savladala je selekciju SAD sa 13:11, dok je u drugom izgubila od Mađarske 10:9.

Na drugoj strani, Srbija je zadržala ima maksimalan učinak nakon tri meča, pošto je prethodno slavila nad Mađarskom 13:12 i SAD 20:13.

Crna Gora je loše otvorila meč,pa je nakon uvodne dionice imala tri gola minusa. Ipak , naša selekcija je do poluvremena stigla do izjednačenja – 8:8. Uoči posljednjeg kvartala, takođe je bilo neriješeno – 11:11.

Crna Gora je potom golovima Gojkovića i Perova stigla do 13:11, ali je Srbija uzvratila preko Đokanovića i Gladovića, pa se otišlo u penal rulet.

Tamo su više koncentracije imali igrači Srbije i stigli do trijumfa.

Najefikasniji kod Crne Gore bio je Janović sa pet golova.

Kod Srbije, Gladović je bio najbolji, postigao je četiri gola.

Direktan plasman u četvrtfinale izboriće dvije najbolje ekipe iz grupe A, dok će trećeplasirani i četvrtoplasirani tim igrati u osmini finala sa jednim od pobjednika grupa C, D, E i F.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније