Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

05. 07. 2024. 14:41 >> 14:40

"CRVENE" POČELE PRIPREME

Bulatović: Meč sa Farskim Ostrvima ključni u ovim kvalifikacijama

Ženska seniorska reprezentacija Crne Gore počela je pripreme se za završnicu kvalifikacija za EP i duele sa Farskim Ostrvima i Grčkom.

Nakon četiri odigrana kola, Crna Gora vodi na tabeli sa deset bodova, koliko ima i Grčka, ali sa boljom gol razlikom.

Kapitenka naše selekcije Slađana Bulatović smatra da je gostovanje Farskim ostrtvima ključni meč u ovom ciklusu. Meč se igra narednog petka.

"Prva utakmica je najvažnija, jer bi pobjeda nad Farskim Ostrvima označila da bi nam protiv Grčke bio potreban bod za prvo mjesto. Ali, ne idemo tako daleko, fokusirane smo samo na prvi duel. Biće nam veoma teško, neuporedivo teže nego u Podgorici, ali vjerujem da smo favotitkinje. Da bismo ostvarile pozitivan ishod moramo da pružimo maksimum i da budemo spremne u svakom pogledu", kazala je Bulatović.

"Crvene" su u aprilu bile ubjedljive 5:1. Jasna Đoković, međutim, poziva na oprez.

"Pobijedile smo ih ubjedljivo u prethodna dva meča, ali to ne smije da nas zavara. Moramo dobro da se potrudimo da osvojimo bodove. Mislim da smo bolji tim, ali u ovakvim mečevima mogu da presude nijanse. Maksimalna koncentracija i maksimalan oprez su potrebni da bi naš kvalitet presudio", istakla je Đoković.

U prvu rundu baraža za Evropsko prvenstvo idu pobjednici pet grupa i tri najbolje drugoplasirane ekipe iz Lige C.

"Osjećamo da smo blizu, mislim da smo zaslužile to po svemu što pokazujemo posljednjih godina. Mislim da je ovo trenutak za još jedan iskorak u našem ženskom fudbalu", zaključila je Đoković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније