Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

07. 07. 2024. 13:20 >> 13:21
Čitaj mi:

DESNI BEK BUDUĆNOSTI

Grivić: Mališeva ima naše poštovanje, ali cijenimo sebe i nadamo se dobrom rezultatu

Fudbalere podgoričke Budućnosti još četiri dana dijele od početka sezone na evropsoj sceni i duela sa Mališevom.

Novi fudblear "plavo-bijelih" od kojeg se dosta očekuje je Dragan Grivić koji je pod Goricom stigao kao najbolji desni bek lige.

“Stigao sam u veliki klub sa velikim očekivanjima, nadam se da ćemo ta očekivanja ove sezone da opravdamo - kako kroz prvenstvo i Kup, tako i kroz evropske utakmice koje nam slijede”, rekao je Grivić za klupski sajt.

On je pričao i procesu adaptiranja na novu sredinu kao i o pripremama u Sloveniji.

“Nije mi bilo teško da se uklopim, jer se radi o grupi dobrih momaka i odličnih fudbalera. Nadam se da ćemo tu pozitivnu energiju iz svlačionice da prenesemo na teren. Mislim da smo dosta dobro izgledali na terenu, na nekim utakmicama rezultat nije ispratio dobru igru, ali to je fudbal i proces. Nadam se da ćemo sada - u evropskim utakmicama - nastaviti sa dobrom igrom, ali da će uz dobru igru doci i - željeni rezultat”, rekao je on.

Što se prve evropske prekreke tiče, kazao je da je svjestan da "plavo-bijele" čekaju dva teška meča, ali i da je protivnik po mjeri.

“Atmosfera u ekipi je odlična, svjesni smo da su pred nama dva teška meča protiv Mališeve, ali mislim da smo dobili rivala po mjeri. Znamo šta treba da radimo i šta se traži od nas, pa vjerujem da uz malo sreće – koja je u fudbalu neophodna - možemo doći do dobrog rezultata i prolaska u drugo kolo. Znamo ko nam je protivnik – vidjeli smo da imaju dobru i čvrstu ekipu uz par kvalitetnih individualaca – i imaće naše puno poštovanje. Međutim, cijenimo sebe, svjesni smo da imamo kvalitet i nadam se da ćemo odigrati kolektivno dobro, svesti rivala na minimum i napraviti dobar rezultat”, kazao je Grivić.

Prvi meč sa Mališevom je na programu 11. jula u Podujevu u 17.00 sati, revanš je sedam dana kasnije pod Goricom u 21.00.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније