Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

08. 07. 2024. 16:30 >> 16:30

jedrenje

Dukić 13. na testu u Marseju, cilj olimpijska regata za medalju

Generalna proba za Olimpijske igre, na kojima će jedriličar Milivoj Dukić učestvovati četvrti put u nizu, bila je više nego uspješna.

Jedriličari će se za olimpijske medalje, naravno, neće boriti u Gradu svjetlosti, već u 700 kilometara udaljenom Marseju.

Na regatnom polju gdje će se održati olimpijska takmičenja organizovana je test regata, a među 37 jedriličara Dukić je u konkurenciji momaka koji će mu biti rivali i na Igrama zauzeo 13. mjesto.

U prvoj regati je bio osmi, u drugoj 11, a potom je osvojio 17, 19. i 28. poziciju

Dukić i selektor Ilko Klakor ostaju u Marseju do 13. jula, gdje će nastaviti da bruse formu sa ciljem da momak koji četvrti put nastupa na OI dođe među 10 najoljih, tj. do regate za medalje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније