Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

05. 10. 2024. 22:40 >> 22:45
Čitaj mi:

serija a

Fenomenalni Tiram het-trikom "srušio" Torino

Inter je bez mnogo problema došao do nova tri boda u Seriji A - tri gola Markusa Tirama za trijumf protiv Torina 3:2 u 7. kolu.

Prvi detalj važan pomena dogodio se u 20. minutu kada je igrač Torina Maripan bio neoprezan i dobio direktan crveni karton.

Markus Tiram je mrežu Torina načeo u 25. minutu kada je fantastično glavom matirao Milinkovića-Savića i to nakon oldičnog centaršuta Bastonija.

Skoro identičan i drugi gol Tirama, ovoga puta je u ulozi asistenta bio Aćerbi, igrao se 35. minut.

Samo minut kasnije Duvan Zapata je smanjio na 2:1, lijepa završnica Kolumbijca za ispostaviće se rezultat prvog poluvremena.

Het-trik, prvi u karijeri u Seriji A, Markus Tiram je kompletirao u 60. minutu, najbolje se snašao u šesnaestsercu i nadmudrio golmana Torina.

Uspjeli su gosti do kraja meča da dođu do još jedno gola - igrao se 86. minutu kada je siguran sa bijele tačke bio Vlašić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније