Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

06. 10. 2024. 08:34 >> 08:33

NA MEČU SA FULAMOM

Navijači Sitija zatražili od Gvardiole da ostane u klubu

Navijači Mančester sitija tražili su na jučerašnjem meču svog tima sa Fulamom od trenera Pepa Gvardiole da ostane u tom fudbalskom klubu.

Navijači Sitija istakli su transparent na kome je na katalonskom pisalo: "Pep Guardiola — Volem Que Et Quedis!", u prevodu: "Pep Gvardiola - Želimo da ostaneš".

Gvardioli ugovor ističe na kraju sezone.

"Šta da kažem? Hvala vam mnogo", rekao je Gvardiola kada je čuo za transparent.

On je sa Sitijem osvojio četiri uzastopne titule u Premijer ligi, a 2023. godine osvojio je triplu krunu - Premijer ligu, FA kup i Ligu šampiona.

Sa Gvardiolom Siti je osvojio i dva FA kupa, četiri Liga kupa, tri Komjuniti Šilda, Superkup Evrope i Svjetsko klupsko prvenstvo.

Stigao je 2016. godine na "Etihad" iz Bajerna i za osam sezona osvojio 18 trofeja.

Prošle godine rekao je da je "bliže" odlasku, ali nije želio jasno da odgovori u vezi sa planovima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније