Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

07. 07. 2024. 11:22 >> 11:22
1
Čitaj mi:

PRENOSI U UTORAK I ČETVRTAK

Evropske utakmice Dečića i Budućnosti na Javnom servisu

Radio televizija Crne Gore se uvijek trudi da prenosi sve međunarodne utakmice crnogorskih reprezentacija i klubova, mada je to ponekad nemoguće, kao ove sedmice sa olimpijskog kvalifikacionog turnira u Rigi u košarci.

Sljedeće sedmice kreću kvalifikacije za evropske fudbalske kupove, a Javni servis je obezbijedio signal iz Velsa i sa Kosova.

U utorak od 20 časova ćemo prenositi utakmici Nju Sejntsa i Dečića u 1. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, kao i revanš koji se sedam dana kasnije igra na stadionu pod Goricom.

Prenosićemo i utakmicu 1. kola kvalifikacija za Ligu konferencija između Mališeve i Budućnosti, koja se u četvrtak u 17 časova igra na stadionu "Pajaziti" u Podujevu.

Sedam dana kasnije je revanš pod Goricom, naravno uz prenos na RTCG.

Tuzani bi u slučaju da izbace TNS u 2. kolu igrali sa mađarskim Ferencvarošem, a ako ispadnu preselili bi se u Ligu konferencija, gdje bi igrali sa poraženim iz dvomeča Ludogorec - Dinamo Batumi.

Najveći crnogorski klub bi se, u slučaju da eliminiše četvrtoplasirani tim kosovske Superlige, u narednoj rundi LK sastao sa bugarskim CSKA 1948.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније