Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

D.B.

05. 07. 2024. 08:53 >> 08:56
Čitaj mi:

rekao zbogom vimbldonu

Marejev oproštaj za pamćenje i emotivni trenuci

Endi Marej odigrao je zajedno sa bratom Džejmijem u dublu jedan od posljednjih mečeva na Vimbldonu, a ovaj turnir je odlučio da mu priredi spektakularan oproštaj.

Vimbldon je objavio emotivni snimak u kom su se našla sva velika teniska imena i oprostila od jednog od najboljih igrača u 21. vijeku.

Zbog njega je skovan i termin „Velika četvorka“, ali su ga povrede sprečile da duže bude na najvišem nivou.

Britanski mediji su pisali da se Federer pojavio u svlačionici i tamo pozdravio sa Marejem.

Pojavila se i čuvena Su Bejker koja je godinama vodila razgovore sa igračima na terenu. Izašla je iz penzije da bi još jednom pozdravila najvećeg britanskog šampiona u ovom vijeku.

Endi je tokom karijere osvojio 46 titula, od čega tri grend slem (dvije na Vimbldonu, jednu na US Openu), bio je broj jedan, a zaradio je i gotovo 65 miliona dolara. Već godinama se muči sa povredama, igra sa vještačkim kukom, ali sada je odlučio da je vrijeme za penziju.

Iako Mari nije imao snage da zaigra u singlu, Vimbldon mu je pružio ono što zaslužuje.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније