Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

05. 07. 2024. 13:29 >> 13:29
Čitaj mi:

evrokup žrijeb

Težak žrijeb za Budućnost Voli

Košarkaši Budućnost Volija igraće naredne sezone u grupi A Evrokupa zajedno sa Hapoel Tel Avivom, Gran Kanarijom, Huventudom, Ulmom, Trentom, Bešiktašem, Bahčešehirom, BC Volvsima i Treflom iz Sopota, odlučeno je žrijebom.

Sa ekipom sa Kanarskih ostrva Budućnost Voli je odigrala 12 mečeva i slavila dva puta. Protiv Huventuda do sada nisu uspjeli da upišu pobjedu.

Žrijeb je ranije odlučio da dobijemo dvije ekipe iz Turske, ekipu Bahčešehira koju vodi naš stručnjak Dejan Radonjić a za koju će od iduće sezone igrati Marko Simonović.

U "Moraču" dolazi i Bešiktaš koji je prošle sezone igrao polufinale Evrokupa, sa klupe je uspješno predvodi Dušan Alimpijević, a u rosteru igra bivši crnogorski reprezentativac Derik Nidam, koji je produžio ugovor sa istanbulskim "crno bijelima".

Sa Ulmom i Trentom Budućnost Voli se odlično poznaje a naša ekipa će imati prvi put priliku da igra sa ekipom BC Volvs.

Ekipa postoji dvije godine a vodi je proslavljeni litvanski reprezentativac Rimantas Kaukenas.

I posljednji protivnik je poljski Sopot, novajlija u Evrokupu, koje sa klupe predvodi još jedno dobro poznato lice balkanske košarke, hrvatski stručnjak Žan Tabak.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније