Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

04. 07. 2024. 14:03 >> 14:26
Čitaj mi:

dvogodišnja saradnja

Budućnost se pojačala: Stigao Trninić

Desni bek Dragan Trninić novi je igrač Budućnosti.

20-godišnji defanzivac je sa „plavima“ dogovorio dvogodišnju saradnju, a ugovor je potpisao u prostorijama kluba na Kampu.

Trninić dolazi da bude konkurencija u rosteru šefa stručnog štaba Ivana Brnovića, a „plavo – bijelu“ opremu je zadužio nakon probe koju je prošao.

Trninić je dijete novosadske Vojvodine, za koju je nastupao u svim mlađim selekcijama, bio je i stipendista Voše, kao i član mlađih selekcija reprezentacije Srbije, a nakon što je prethodnu sezonu proveo u seniorskom sastavu Kabela i nakon što mu je istekao ugovora sa Vojvodinom kao slobodan igrač se pridružio „plavima“

Novi fudbaler Budučnosti počeo je pripreme sa našim klubom, imao je minutažu na prijateljskoj utakmici protiv Vlaznije, a poslije toga je otišao da završi prijeko potrebne papire, da bi formu do povratka ekipe sa priprema iz Slovenije održavao u Podgorici.

„Plavi“ će večeras – nakon dva dana odmora po dolasku iz Moravskih Toplica – ući u posljednju nedjelju priprema pred utakmicu sa Mališevom u Podujevu (11. jul, 17.00h).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније