Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

05. 07. 2024. 11:30 >> 11:30
Čitaj mi:

kvalifikacioni turnir za oi

Aleksandar Petrović: Izvinjavam se Crnoj Gori

Selektor Brazila Aleksandar Petrović kazao je da je poraz od Kameruna najviše uticao na Crnu Goru koja više nema priliku da se bori za Olimpijske igre.

Kamerun je savladao Brazil u Rigi 77:74 i ujedno to je rezultat koji je eliminisao crnogorsku selekciju sa olimpijskog kvalifikacionog turnira.

"Dolazim iz regiona gdje mi je Crna Gora veoma blizak komšija, izvinjavam se zbog ovog rezultata koji ih izbacuje iz takmičenja" rekao je Petrović.

Brazil je ostao prvoplasirani i igra u polufinalu protiv Filipina, a Kamerun čeka Letonija.

"Ovo je rolerkoster emocija. Očigledno je da nismo došli na utakmicu. U prvih šest-sedam minuta postigli smo skoro sve, 80 odsto smo pogađali i bili smo u minusu od šest ili sedam poena. To govori o svemu što smo danas pokazali. Ako imate takvu razliku, da u prvih 20 minuta primimo 56 minuta, uključujući i taj posljednji šut Kameruna... Svako ko zna košarku vidi gdje je bio problem u prvih 20 minuta i gdje je bio uspjeh u drugom. Bili smo u minusu od 24 razlika i umalo smo se pakovali za Brazil, ali je Kristijano Felicio došao u reket, počeo je da kontroliše taj dio, fizikalije igrača Kameruna i dao nam je šansu da se vratimo u meč", kazao je selektor Brazila i dodao:

"Naravno, na kraju utakmice, kad smo izjednačili, razmišljali smo da bi produžetak za nas mogao bude veoma nezgodan. Pa taj poraz od tri poena je za nas OK. Ostajemo prvi i igraćemo protiv Filipina za 48 sati. Potrebno je da mentalno zaboravimo ovaj meč, ali moramo da budemo spremni da damo poruku igračima šta moramo da uradimo ako želimo da pobijedimo Filipine, a to je da igramo kao u drugom dijelu meča. Moramo da igramo čvrstu odbranu".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније