Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

L.V.

03. 08. 2024. 18:46 >> 18:46
Čitaj mi:

IZJAVE NAKON MEČA

SAD bile bolja ekipa, nismo imali rješenje za njihovu odbranu

Vaterpoilisti Crne Gore poraženi su od SAD-a u ključnoj utakmici za prolazak u četvrtfinale.

Nakon meča selektor Vladimir Gojkovića je priznao da je Amerika danas bila bolji tim.

"Znali smo da će ova utakmica odlučivati. Mi smo imali priliku u ranijim mečevima da obezbijedimo prolaz pobjedom u jednom od ova dva meča gdje smo bili na nivou. Danas su SAD bila bolja ekipa, odigrali su dobru odbranu koju nismo mogli da riješimo. Probali smo na silu da jurimo, imalo smo jedan trzaj, ali nismo dobri danas bili. Bilo je dosta propusta. Moralo je da je bolje u ovoj utakmici", kazao je Gojković.

Ni Vlado Popadić nije mogao da sakrije razočarenje.

"Suvišno je pričati sad o želji. Ovo su Olimpijske igre i znali smo šta ova utakmica nosi. Biti ili ne biti prolaz u nokaut fazu maltene. Sve ono što je bilo dobro u prethodnom djelu turnira, i energija, i strpljenje u napadu i energija u odbrani danas nije išlo", kazao je naš vaterpolista i dodao:

"To strpljenje so izgubili od onoga momenta kada smo krenuli da ih jurimo od onoga 3:1 rezultata. Poslije toga maltene ništa nismo uspjeli da nadomjestimo".

Selektor SAD Dejan Udovičić je kazao da na Olimpijskim igrama nema "stare slave".

"Olimpijada je takav turnir, nije bitno šta se desilo prethodni dan. Mislim da smo psihički uspjeli da objasnimo igračima da to što je Crna Gora odigrala prve tri utakmice na vrhunskom nivou da to ništa ne znači".

SAD čeka sad utakmica sa Hrvatskom.

"Svaka utakmica je druga priča, što bi rekli Amerikanci "next one" Nećemo izaći sa bijelom zastavom protiv Hrvatske".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније