Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kolektivni sportovi

03. 08. 2024. 23:54 >> 23:55
Čitaj mi:

ŽRIJEB ZA KOŠARKAŠKI TURNIR

Repriza meča SAD - Srbija moguća već u polufinalu

Na zatvaranju grupne faze Olimpijskih igara u Parizu košarkaši Srbije su savladali Južni Sudan, izborili duel sa Australijom i imali samo jednu želju - da izbjegnu SAD u polufinalu.

To im se nije ispunilo - ukoliko izbace "bumerse", "orlovi" bi se za finale borili sa drim-timom, koji će biti apsolutni favorit protiv Brazila.

Amerikanci su u 1. kolu grupne faze savladali tim Svetislava Pešića 110:84.

Parovi četvrtfinala su se odranije znali, a od večeras je jasno da će se za finale boriti pobjednici mečeva Njemačka - Grčka i Kanada - Francuska.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније