Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

D.B.

29. 07. 2024. 11:37 >> 14:12
Čitaj mi:

Matković i Perković uoči meča sa Grčkom: Daćemo sve od sebe da se dobro spremimo

Vaterpolisti Crne Gore nisu imali dobar uvod u olimpijski turnir. Poraženi su od Hrvatske 11:8.

Loš start, potom sjajna druga četvrtina za "ajkule", ali na kraju čak 15 isključenja za naš tim, što su aktuelni svjetski šampioni i te kako znali da iskoriste. Naredni rival je Grčka sjutra veče od 19.30h.

"Probaćemo kratko da analiziramo meč sa Hrvatskom, gdje smo griješili i šta treba popraviti. Grčka je izuzetna reprezentacija, daćemo sve od sebe da pripremimo tu utakmicu na pravi način. Ako se budemo držali dogovora imamo čemu da se nadamo. Svaka ekipa ima prednosti i mane, dobro poznajemo Grčku, igali smo sa njima u ovom olimpijskom ciklusu, presudiće želja za pobjedom. Nismo ekipa koja može da prijeti ovdje ali možemo da pomrsimo račune svakoj ekipi", rekao je Dušan Matković.

"Ravnopravna utakmica do 3. četvrtine, pružili smo dobar otpor Hrvatima, oni su svjetski šampioni, evropski vicešampioni. Najveći problem su nam napravili njihovi centri koji su bili dominantni, imaju veliko iskustvo. Počećemo danas da se spremamo za meč sa Grčkom, nije lak protivnik. Za razliku od Hrvatske koji su dominantni fizički, Grci su vrhunska klasa, virtuozni, odlični plivači i probaćemo da umanjimo te njihove kvalitete", rekao je Miroslav Perković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније