Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kolektivni sportovi

N. N.

28. 07. 2024. 20:43 >> 20:43
Čitaj mi:

REAKCIJA SELEKTORA SRBIJE

Pešić: Očigledno imaju dodatnu motivaciju protiv nas

U derbiju 1. kola košarkaškog turnira, selekcija SAD je savladala Srbiju 110:84. Ista razlika je bila i 11 dana ranije na turniru u Abu Dabiju (105:79).

"Ovakvu utakmicu smo očekivali, ništa novo nismo doživjeli. Velika je razlika kad igraju protiv nas, očigledno imaju dodatnu motivaciju", istakao je Svetislav Pešić.

Selektor "orlova" je razočaran igrom u napadu u 2. poluvremenu.

"Od odbrane sve počinje, to je baza. Ne samo kod nas. U pripremnom dijelu smo se koncentrisali na napad, znali smo da će vršiti pritisak na našu organizaciju igre. Prerano smo počeli da šutiramo, a nije nas specijalno služio. Igraš koliko ti rival dozvoli, ovo sve je dokaz da smo izgubili organizaciju igre i sve ono što smo dobro radili u 1. poluvremenu. To je najkraća analiza", rekao je Pešić.

Aleksa Avramović je dao 10 poena, ali je to bilo nedovoljno.

"Ušli smo agresivno u meč i poveli osam razlike, ali oni su reprezentacija sastavljena od 12 fantastičnih igrača. Kevin Durent nije mnogo igrao, a postigao je 21 poen, bez promašaja za poluvrijeme. Sjajno su šutirali, pogodili su skoro 20 trojki", istakao je novi košarkaš moskovskog CSKA.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније