Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Video

N.R.

27. 07. 2024. 10:13 >> 10:16
Čitaj mi:

SELEKTOR VATERPOLISTA

Gojković: Fantastično otvaranje, Hrvatska težak protivnik

Crnogorski vaterpolisti sjutra će odigrati prvi meč na igrama u Parizu - protivnik na startu takmičenja biće Hrvatska. Kolega Maksim Živaljević jutros je razgovarao sa selektorom Vladimirom Gojkovićem i o predstojećem duelu kao i o ceremoniji otvaranja igara na rijeci Seni.

"Prvi put je to bilo na ovaj način organizovano, mislim da je bilo zamišljeno fantastično. Nisam bio na prethodba dva otvaranja, jesam u Pekingu gdje je zaista bilo spektakularno, ali i ovo sinoć je bilo izvandredno, šteta što je kiša to pokvarila. Mi smo iz predostrožnosti da se ne bi ko razbolio, poslije tog defilea otišli u hotel i sve ono što smo vidjeli na televiziji je bilo nevjerovatno." kazao je Gojković.

Svjestan je Gojković da će Crna Gora imati težak zadatak u meču sa Hrvatskom i da će morati da pruži svoj maksimum.

"Hrvatska je svjetski prvak, pojačana sa Marom Jokovićem koji je već uzeo najveću minutažu. Ima veliko iskustvo i igra na najvećem nivou. To je ekipa koja je pokrivena na svim pozicijama, bavili smo se ova dva mjeseca sa drugim stvarima, moramo za te utakmice praktično dotaći svoj maksimum, ako želimo da pobijedimo dvije utakmice u grupi."

Duel sa Hrvatskom je sjutra od 16 sati i 35 minuta uz prenos na TVCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније