Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Video

L.V.

27. 07. 2024. 14:01 >> 14:01

PRVE OI ZA NAŠEG GOLMANA

Lazović: Neće biti lako ali se nećemo predati ni jednu utakmicu

Golman vaterpolo reprezentacije Dejan Lazović je neko ko je godinama na golu naše reprezentacije, ali koji je sticajem okolnosti na svojim prvim olimpijskim igrama.

Jedan teži period iza mene su te dvije propuštene Olimpijade, ali sam sada tu. Ostvario mi se san za koji sam čitav život trenirao".

Hrvatska je prvi protivnik, ekipa koja nije nepoznanica našim momcima.

"Hrvatska je aktuelni svjetski prvak, bili su i viceprvaci Evrope, sigurno jedni od favorita za osvajanja zlata, povratak Mara Jokovića. Neće biti lako, ali za ovo smo trenirali skoro dva i po mjeseca, spremali smo i nećemo se predati ni jednu utakmicu", kazao je Lazovuić.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније