Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

Beta/N.R.

26. 07. 2024. 17:37 >> 17:37

povećane porudžbine

Sportisti se žalili na hranu u Olimpijskom selu

Sportisti na Olimpijskim igrama u Parizu žalili su se na snadbjevenost u restoranu u Olimpijskom selu, što je primoralo operatera da poveća porudžbine, potvrđeno je za AFP.

Britanski sportisti bojkotuju restoran u Olimpijskom selu zbog nedovoljno jaja i piletine, ali i zbog previše "sirovog" mesa koje je servirano, i žele da dovedu kuvara iz Velike Britanije, prenio je danas britanski dnevnik Tajms.

"Britanska delegacija je odlučila da pojača svoje ketering timove koji su već u ovom centru za događaje van sela, uz prisustvo dodatnog kuvara. Žao nam je zbog ove odluke i u potpunosti smo mobilisani da ispunimo sve potrebe svih sportista", izjavili su operateri za AFP.

"Određeni proizvodi, kao što su jaja i meso s roštilja, posebno su popularni kod sportista i zato su količine povećane", dodao je operater.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније