Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Individualni sportovi

D.B.

26. 07. 2024. 14:26 >> 14:44
Čitaj mi:

jedrenje

Dukić: Na dostojanstven način ću predstavljati Crnu Goru

Crnogorski jedriličar Milivoj Dukić, koji će zajedno sa teniserkom Dankom Kovinić nositi crnogorsku zastavu na svečanom defileu sportista rijekom Senom, prvi nastup će imati 1. avgusta.

Takmičenja u jedrenju se održavaju u Marseju, na preko 700 kilometara udaljenosti od Pariza. Za Milivoja ovo su četvrte Olimpijske igre, iskustva ne fali. 

"Učešće na Olimpijskim igrama je san svakog sportiste, ovo su moje četvrte olimpijske igre, dobio sam tu čast da nosim zastavu Crne Gore sa Dankom Kovinić što je najuzvišeniji trenutak u mojoj karijeri. Ponosan sam, daću svoj maksimum da na dostojanstven i pravi način predstavljam Crnu Goru", rekao je Milivoj.

Marsej nije nepoznanica našem jedriličaru budući da se tamo i pripremao.

"Imao sam jedan lijep pripremni period, već sam tu pet dana, spreman sam fizički, kao i psihički i nadam se da će to tako i da ostane. Ne postoji nikakav pritisak, jedriću na jednom visokom nivou", rekao je Dukić .

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније