Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kolektivni sportovi

D.B.

26. 07. 2024. 12:16 >> 12:18

Vujović : Još nisam svjestan gdje sam, došli smo da pobjeđujemo

Jovan Vujović koji je juče potpisao novi trogodišnji ugovor sa Jadranom, jedan od najtalentovanijih mladih vaterpolista kluba, debitant na Olimpijskim igrama u Parizu , ističe da mogu pobijediti Hrvatsku na staru OI u Parizu.

"Još uvijek nisam svjestan gdje sam, tu smo tek dva dana, utisci su fantastini, očaran sam. Sad je fokus samo na utakmice, došli smo ovdje da se nadmećemo", kaže Vujović koji očekuje pobjedu na startu turnira:

"Imamo dva dobra golmana, krasi nam agresivnost u napadu, i ako to iskoristimo u meču sa Hrvatskom onda možemo da ih pobijedimo kao i na prethodna dva meča na velikim takmičenjima".

Na turniru gotovo da nema autsajdera, svako svakog može pobijediti.

"Svih 12 ekipa su sa razlogom tu, svaka selekcija može da iznenadi u svakom meču,nema velikog favorita. A presudiće koncentracija, želja, borba i zajedništvo", zaključio je Vujović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније