Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kolektivni sportovi

D.B.

26. 07. 2024. 11:53 >> 11:56
Čitaj mi:

uoči meča sa hrvatskom

Mršić: Živim snove, nadam se da ćemo turnir otvoriti pobjedom

Dva dana do prvog meča naše vaterpolo selekcije na Olimpijskim igrama u Parizu. Rival je dosta dobro poznata selekcija Hrvatske.

"Živim snove, jedan stvarno prelijep ambijent, atmosfera je odlična, kako u ekipi tako i van nje. Došli smo ovdje da se nadmetnemo, da napravim rezultat, da osvojimo medalju. Znamo za šta smo radili i koliko smo se pripremali za ovo, tek poslije ovoga znaćemo gdje smo bili i šta smo radili, treba da skoncentrišemo na naš cilj", rekao je Mrsić.

A prvi meč naše "ajkule" igraju protiv Hrvatske u nedjelju od 16.30.

"Prija nam ekipa Hrvatske, imamo vremena da se još malo pripremimo, dobili smo ih u Dubrovniku pred njihovim navijačima, njima sigurno nije svejedno što graju protiv nas, nadam se da ćemo turnir otvoriti pobjedom", pun je smaopouzdanja Mrsić.

Pored Hrvatske, u grupi su i Grčka, Italija, Sjedinjene Američke Države i Rumunija, a plasman u četvrtfinale izboriće četiri prvoplasirana tima.


RASPORED

28. jul (16:30): Hrvatska – CRNA GORA

30. jul (19:30): CRNA GORA – Grčka

1. avgust (16:35): Italija – CRNA GORA

3. avgust (16:35): CRNA GORA – SAD

5. avgust (21:40): Rumunija – Crna Gora

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније