Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

D.B.

25. 07. 2024. 10:51 >> 11:32
2

rukomet

Danska demonstrirala silu protiv Slovenije

Prvi meč rukometašica na Olimpijskim igrama u Parizu završen je pobjedom Danske nad Slovenijom ubjedljivo 27:19.

Izabranice Dragana Adžića imale su tri gola minusa na poluvremenu 14:11. Neobjašnjiv pad uslijedio je u drugom dijelu igre kada je Danska preuzela konce u svoje ruke i stvorila pozamašnu zalihu 26:16, a do kraja meča ništa se tu više nije moglo popraviti.

Najefikasnije u redovima Danske su bile Ostergaard i Friis sa po pet pogodaka, dok su kod Slovenije najučinkovitije bile Gros sa pet, te Stanko sa isto toliko pogodaka.

"Previše tehničkih grešaka, previše neiskorišćenih lopti. Dali smo sve od sebe, ali ovaj pritisak je uzeo svoj danak. Imamo još četiri meča, moramo da idemo naprijed hladne glave", rekla je nakon meča golmanka slovenačkog tima Maja Vojnović.

Slovenija u 2. kolu igra protiv Južne Koreje, a Danska će snage odmjeriti sa Norveškom.

Od 11h na rasporedu je meč Holandije i Angola, prenos je na TVCG2. A u večernjem terminu prenosićemo i meč Norveška - Švedska od 21.20h.

Danska - Slovenija 27:19 (14:11)

DANSKA: Burgaarad 1, Elver 2, Friis 5, Hansen 3, Haugsted 2, Heindahal, Hojlund 4, Iversen R 1, Iversen S, Jorgensen 4, Ostergaard 5 1, Reinhardt, Toft, Tranborg. Trener: Jensen

SLOVENIJA: Albina A 2, Albina E, Gros 5, Klemenčić 2, Lazović, Ljepoja 1, Mavsar, Omoregie 2, Pandžić, Spreitzer, Stanko 5, Svetik 1, Varagić 1, Vojnović. Trener; Adžić.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније