Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kolektivni sportovi

N. N.

24. 07. 2024. 19:37 >> 19:37
Čitaj mi:

SUĐEN OFSAJD

Skandal odmah na startu - poslije 105 minuta poništen gol Argentine za remi

Olimpijske igre su tek počele, a već se dogodio skandal - gol Argentine za remi protiv Maroka je poništen poslije dva sata, zbog čega su "gaućosi" poraženi 2:1 na startu fudbalskog turnira.

Kristijan Medina je u 106. minutu dao gol za remi, Argentinci su počeli da ga slave, ali su navijači Lavova Atlasa počeli da bacaju petarde na teren, a onda i uletjeli na igralište.

Zbog toga je utakmica prekinuta, a igrači su se nakon tačno sat i 45 minuta vratili na teren stadiona "Žofroj Gišar" u Sent Etjenu, pa je sudija Glen Niberg mogao da odgleda snimak Medininog gola.

Iz VAR sobe je dobio signal da je Bruno Amione, koji je pogodio prečku prije pogotka Medine, bio u ofsajdu neposredno prije šuta.

Igralo se još tri minuta, a Maroko je uspio da sačuva pobjedu. Zbog toga je propalo slavlje tima Havijera Masćerana...

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније