Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Dragana Blečić

24. 07. 2024. 14:39 >> 14:39

pariz

Đuro Radović: Niko nam ne može oduzeti da vjerujemo u sebe

Treće veliko takmičenje ove godine za naše vaterpoliste, nakon Evropskog i Svjetskog prvenstva, "ajkule" su zasluženo na Olimpijskim igrama.

Naša ekipa ima velika očekivanja nakon specifičnih i napornih priprema koje su trajale dva mjeseca.

Svoj debitantski nastup na Olimpijskim igrama imaće i Djuro Radović.

"Ovo je ono o čemu sanja svaki sportista, počastvovan sam i zahvalan što sam ovdje sa najboljim sportistima svijeta. Adrenalin je veći, moramo se malo spustiti, ne bi trebalo da nas nosi toliko adrenalin, sve je ovo novo za mene, imam par dana da se adaptiram",rekao je Djuro.

Na turniru nema autsajdera, jake ekipe a svaka ima svoje ambicije. Prvi rival je Hrvatska u nedjelju, ekipa koju je Crna Gora dosta puta pobjeđivala na bazenima.

"Svaka od 12 ekipa može doći do borbe za medalju, idemo utakmicu po utakmicu, za nas je svaki meč finale. Prvi rival je Hrvatska i samo se za njih pripremamo. Dosta dobro se poznajemo, to sada ostaje iz nas. Oni su dobili dosta povratkom Mara Jokovića,imaju kvalitetne pojedince, nadam se da ćemo biti najbolji kad bude trebalo", poručio je Djuro i dodao:

"Imamo velike ambicije, možda to tako ne zvuči jer posljednjih godina nismo bili u borbi za odličja, niko nam ne može oduzeti da vjerujemo u sebe, u ono što radimo. Vjerujemo u najviše ciljeve.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније