Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

22. 07. 2024. 14:24 >> 14:24

TENISKA NADMETANJA POČINJU U SUBOTU

Đoković drugi nosilac na OI

Srpski teniser Novak Đoković biće drugi nosilac na žrijebu za Olimpijske igre u Parizu.

Teniski turnir u glavnom gradu Francuske je na programu od 27. jula do 4. avgusta, a žrijeb će biti održan u četvrtak od 11 časova, kada će protivnicu dobiti i crnogorska teniserka Danka Kovinić.

Prvi nosilac u muškom singlu je Italijan Janik Siner, što znači da nema šanse da se sretne sa Đokovićem prije finala, ali bi potencijalni suparnik u 1. kolu mogao da mu bude Rafael Nadal.

Na posljednjoj prepreci za finale 37-godišnjeg srpskog asa bi mogao da sačeka Karlos Alkaras, ali i branilac zlatne medalje iz Tokija, Aleksander Zverev.

Na olimpijskom turniru u tenisu u žrijebu je 64 takmičara u obje konkurencije - 56 na osnovu ATP, odnosno WTA liste i ostalih osam sa specijalnom pozivnicom Međuanrodnog olimpijskog komiteta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније