Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kolektivni sportovi

D.B.

22. 07. 2024. 14:21 >> 14:29
Čitaj mi:

tokom predstavljanja na rijeci seni

Lebron Džejms nosi zastavu Amerike na otvaranju OI u Parizu

Lebron Džejms dobio je čast da nosi zastavu SAD na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu.


"Ovo je nevjerovatna čast za mene, da predstavljam SAD na globalnoj sceni, posebno u momentu kada svi treba da budemo jedni uz druge. Za klinca iz Akrona, ovo je odgovornost koja mnogo znači ne samo meni, već i cijeloj mojoj porodici, svim klincima u mom rodnom gradu, saigračima, svim drugim olimpijcima, kao i svima koji žive život sa najvišim ambicijama. Sport ima moć da nas spoji i ujedini, zato sam ponosan što ću moći da budem dio jednog ovakvog momenta", rekao je Džejms.

Džejms je dvostruki osvajač olimpijskog zlata, iz Pekinga 2008. i Londona 2012. godine.

Najbolji je strijelac NBA u istoriji, osvojio je četiri šampionska prstena, 20 puta je igrao Ol star mečeve.

Prvi meč košarkaški tim SAD na olimpijskom turniru imaće 28. jula od 17.15 časova protiv selekcije Srbije u okviru C grupe.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније