Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

26. 05. 2024. 11:03 >> 11:03

SAOPŠTIO NJEGOV AGENT

Lebron Džejms na ljeto postaje slobodan igrač

Jedan od najboljih košarkaša današnjice Lebron Džejms na ljeto postaje slobodan igrač, saopštio je njegov menadžer Rič Pol.

Time bi se odrekao zagarantovanih 51,4 miliona.

Džejms je sa Los Anđeles Lejkersima eliminisan u prvoj rundi plej-ofa od Denvera u pet utakmica.

"Lebron Džejms je slobodan agent. Ja moram da se fokusiram na njegov posao, a neka Lejkersi angažuju koga žele. Lebron se uvijek maksimalno pokazivao i igrao ko god da mu je bio trener. Ne znam šta namjerava da uradi, ali ćemo uraditi ono što i svake godine. Procijenićemo situaciju i onda ćemo donijeti najbolju odluku“, rekao je Pol gostujući na TNT-u.

Lebron je u Lejkersima od 2018, a 2020. je osvojio šampionski prsten.

Tržište slobodnih igrača će se otvoriti 30. juna.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније