Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

L.V.

25. 07. 2024. 12:29 >> 14:35
Čitaj mi:

EKIPA RTCG IZ PARIZA

Adžić: Sa Crnom Gorom bilo je takmičarski, sada doživljavam Olimpijske igre na pravi način

Rukometašice Danske i Slovenije otvorile su ženski rukomet na Olimpijski igrama u Parizu, a duel je pripao skandinavskoj reprezentaciji koja je slavila na kraju 27:19.

Ekipa koju vodi naš stručnjak Dragan Adžić bila je ravnopravan suparnik veći dio prvog poluvremena, ali završnica pripada Dankinjama, potom i drugo poluvrijeme.

Dankinje su svakako jedan od favorita za medalju na Igrama.

"Grč prvog meča prvog na OI, još jutarnjem ostavila je traga. Ono što je meni najvažnije da je ova utakmica pokazala da kada smo mi na maksimumu možemo igrati sa njima i da smo na ovom nivou. Samo treba sve igračice da budu rasterećene, i to će biti. Dankinjama nije ni jednoj prva utakmica na olimpijskim igrama, možda jednoj, Slovenkama jeste. Ja vjerujem u naš prolaz, vjerujem da će biti bolje u sljedećim utakmicama, jer bilo je tih segmenata u kojima smo parilali Danskoj".

Naš stručnjak, kome su ovo treće Igre, uporedio je period dok je vodio našu reprezentaciju.

"Pa nekako sam najviše prusutan na ovim Igrama. I London i Rio sam bio samo u workmode-u, a sad nekako malo sam progledao. Doživljavam malo Olimpijadu na pravi način. Sa Crnom Gorom to je bilo takmičenje i samo takmičenje, tako je kod nas to. Porodica mi je prvi put tu na Olimpijskim igrama. Dobra je organizacija, dobri uslovi".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније