Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Video

L.V.

25. 07. 2024. 15:56 >> 17:50
Čitaj mi:

EKIPA RTCG IZ PARIZA

Đurđić i Mačić: Ceremonija je veliki doživljaj, ali fokusirani smo na Hrvate

Naši vaterpolisti u nedjelju otvaraju svoj nastup na Olimpijskim igrama duelom sa Hrvatskom, ali mislima su i na samoj ceremoniji otvaranja Igrara, koja je sama po sebi doživljaj za sva vremena.

"Pa iščekujem otvaranje samih igara, i da se sa tom ceremonijom otvori ovo zaista jedno divno takmičenje. Velika je čast biti ovdje sa ovoliko sportista, u ovako velikom olimpijskom selo. Prvo to a onda smo fokusirani i na utakmice. Već smo došli fokusirani na naše protivnike ali i ta ceremonija odvlači dio pažnje", kazao je Bogdan Đurđić.

On je za RTCG govorio i o atmosferi u samom Olimpijskom selu.

"Ona je uvijek posebna, ovoliko broj sportista na jednom mjestu. Sve najbolje na svijetu je trenutno u Olimpijskom selu. Nadamo se da ćemo uspjeti da pokažemo sve što možemo, jer ova ekipa ima veliki potencijal".

Naš vaterpolista vjeruje da Crna Gora može da "iznenadi iz prikrajka".

"Nismo u grupi favorita, nemamo neku medalju sa velikog takmičenja četiri godine, iz prikrajka čekamo šansu. Ova ekipa sanja, vidjećemo koje su nam mogučnosti u bazenu. Jedva čekam nakon otvaranja prvu utakmicu sa Hrvatima. Bitno je da od početka pronađemo svoju igru"

Aljoša Mačić apostrofirao je tandem centara koje ima hrvatska reprezentacija.

"Lončar i Vrlić su tandem koji dugi niz godina nose teret svih bekova svijeta. Mi ćemo pokušati kao i u Dubrovniku i Fukuoki da ih iznenadimo. Da ekipnom igrom i plivanjem rješimo neke individualne zadatke".

I mladi vaterpolista "nije imun" na samu ceremoniju,

"Sa nestrpljenjem očekujemo ceremoniju. Veliki je doživljaj biti ovdje i uživaćemo", kazao je on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније