Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnogorska šestorka

N.R.

25. 07. 2024. 20:15 >> 22:45
Čitaj mi:

BOKSERSKI TURNIR NA OI

Gojković na startu sa rivalkom iz kvalifikacija

Crnogorska bokserka Bojana Gojković boriće se protiv Van Hsijen Ven sa Tajpeha u prvom kolu kategorije do 54 kilograma na Olimpijskim igrama u Parizu.

Žrijeb u glavnom gradu Francuske donio je novi meč sa takmičarkom od koje je izgubila u četvrtfinalu kvalifikacija (potpuno nezasluženo) za igre u Parizu, ali je nakon žalbe naša bokserka ipak dobila specijalnu pozivnicu.

"Borile smo se eto prije mjesec, nekako sam srećna što ćemo se opet sastati, sad ću fokus da prebacim totalno na taj meč i da se što bolje taktički spremim." kazala je Gojović i dodala:

"U tom meču za plasman na igre sam po mnogima pokradena od sudija, daću sve od sebe da ovoga puta dođem do pobjede. Taj duel je pokazao da mogu da se borim sa njom, svi koju su gledali meč su rekli da mogu da joj pariram bez obzira što je visočija od mene, daću sve od sebe i idem na pobjedu."

Ukoliko prođe prvu prepreku, Gojković će se u drugom kolu boriti sa prvom kosturašicom Petrovom iz Bugarske

Takmičenje u boksu počeće 27. jula u Areni "Pariz Nord", Bojanin meč je od 15 sati i 30 minuta, ujedno i prvi na turniru.

Finalna faza bokserskog nadmetanja biće na stadionu "Rolan Garosa".

Mlada Budvanka je prva bokserka iz Crne Gore koja će se takmičiti na Olimpijskim igrama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније