Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Video

N.R.

25. 07. 2024. 22:38 >> 22:45
Čitaj mi:

NAKON ŽRIJEBA

Kovinić: Očekivala sam težak žrijeb, moglo je i gore

Tenisreka Danka Kovinić igraće sa Marijom Sakari na startu turnira u Parizu. Naša predstavnica kazala je za Javni servis da je očekivala tešku protivnicu jer nije bila među nosiocima.

"Očekivano, moglo je i mnogo gore, ja nisam nosilac na turniru, nisam ni dugo igrala sa djevojkama tog nivoa. Imala sam par mečeva sa njom, ne znam koji je skor, imala sam znam i dvije pobjede protiv nje, znam kako igra, daću sve od sebe, pokušaću da je pobijedim, sigurno neće biti lako." kazala je Kovinić.

Grkinja je fizički veoma jaka, a Kovinić ima pozitivan skor protiv nje na šljaci - 2:1.

"Ona vizuelno izgleda snažno, ali sve su igračice tu jer imaju i dovoljno snage i iskustva i snalažljivosti na terenu. Ona je borbena, koristi dobro svoju brzinu, ima i dobar forhend.".

Prije meča, koji je planiran za nedjelju, Kovinić će sjutra veče na svečanoj ceremoniji otvaranja nositi zastavu Crne Gore.

"Sjutra imam još jedan trening, nakon toga ću se spremati za otavranje. Naravno drago mi je što nosim zastavu, to je čast za svakog sportistu. Više sam fokusirana na treninge i kako ću da se pripremim za meč i za taj prvi nastup, pa nisam mnogo razmišljala o otvaranju." zaključila je Kovinić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније