Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

D.B.

25. 07. 2024. 11:54 >> 12:19
Čitaj mi:

tenis

Đoković na startu sa Ebdenom, u 2.kolu klasik protiv Nadala

Srpski teniser Novak Đoković na startu turnira na Olimpijskim igrama u Parizu igraće sa Metjuom Ebdenom iz Australije, odlučeno je žrijebom.

Teniski turnir počinje 27. jula, dan nakon svečanog otvaranja, i trajaće do 4. avgusta, kada je zakazano finale za zlatnu medalju.

Dan ranije, 3. avgusta, igraće se mečevi za bronzanu medalju. Svi mečevi će se igrati na terenima Rolan Garosa i biće vođeni na dva dobijena seta, a početak svakog meča planiran je za 12 časova.

U slučaju pobjede u prvom kolu, Đoković bi mogao da se sastane sa Rafaelom Nadalom u drugom kolu, što bi bio jedan od najiščekivanijih mečeva turnira.

Rafael Nadal na startu turnira  igra protiv Mađar Martona Fučoviča.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније