Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kolektivni sportovi

N. N.

28. 07. 2024. 20:27 >> 20:27

STIV KER NAKON POBJEDE NAD SRBIJOM

A onda se pojavio Kevin i sve preokrenuo...

Stiv Ker je ispunio obećanje da će na Olimpijskim igrama u Parizu nosi dresu sa natpisom "brate", u znak sjećanja na sjajnog srpskog igrača i stručnjaka Dejana Milojevića, koji je preminuo u 47. godini a bio je pomoćnik upravo selektoru SAD u Golden Stejtu.

Osvajač devet šampionskih titula u NBA (pet kao igrač, četiri kao trener) u toj majici se pojavio u miks zoni nakon pobjede nad Srbijom (110:84), a kao ključnog igrača je istakao Kevna Durenta.

"Srbija je bila sjajna u 1. četvrtini, a onda se pojavio Kevin i preokrenuo. Na tome smo gradili cijelu utakmicu. Dobro je što imamo sposobnost da lopta bude kod Adebaja, ili Dejvisa, ili Lebrona, tih velikih momaka, to nam znači za ovakve utakmice", rekao je Ker.

Durenta je pohvalio i Stef Kari.

"Srbija je sjajan tim, odličan u napadu, jak u odbrani. Durent je odradio veći dio posla. I dalje se tražimo kao tim, mislim da će ovo biti dobro. Ništa što KD uradi me ne iznenadi, nevjerovatan je košarkaš. Uživam dok ga gledam. Kada kažemo da je Durent šesti igrač našeg tima, jasno vam je koliko smo jaki", poručio je Kari.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније