Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

D.B.

29. 07. 2024. 09:15 >> 09:15
Čitaj mi:

biciklizam

Užasavajući pad biciklistkinje na Igrama: Udarila je glavom i ostala bez svijesti

Francuska biciklistkinja Loana Lekom doživjela je u strašnu nesreću na Olimpijskim igrama u Parizu tokom ženske trke brdskog biciklizma u nedjelju.

Ova 24-godišnjakinja je pala preko upravljača dok se kretala kamenitim dijelom staze. Djelovalo je da je udarila glavom o zemlju, prije nego što je na kratko izgubila svijest.

Ljekarska ekipa joj je odmah priskočila u pomoć, a emiteri su se polako udaljavali od mjesta događaja. Na kraju, televizija nije žejela da prikaže snimak nesreće zbog zabrinutosti za dobrobit Loane.

Francuskinja je na kraju izvučena sa staze ,dok su gledaoci aplaudirali i skandirali njeno ime. Inače, njeno stanje nije bilo nimalo naivno zbog tog gubitka svijesti, ali je medicinska služba hitno reagovala. Takmičarka je sada stabilno.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније