Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kolektivni sportovi

N. N.

03. 08. 2024. 22:53 >> 22:53
Čitaj mi:

KOŠARKA

Srbija u posljednjoj četvrtini srušila Južni Sudan

Dugo je Južni Sudan bio u igri, držao se do 72:71 na startu posljednje četvrtine, ali su košarkaši Srbije u finišu pojačali tempo i rutinski stigli do pobjede - 96:85.

Sve je riješeno serijom 13:0, kojom je jedan od favorita za medalje stekao nedostižnih plus 17 (91:74) na nepuna tri minuta do kraja.

Tim Svetislava Pešića je time nacrtao šemu četvrtfinala, jer se zna ko će s kime igrati. "Orlovi" idu na megdan Australiji, SAD se sastaje sa Brazilom, Njemačka sa Grčkom, a Kanada će se sudariti sa Francuskom.

Bogdan Bogdanović je bio najbolji sa 30 poena i osam skokova, Nikola Jokić je upisao 22 koša i 13 uhvaćenih lopti, a dvocifren učinak su imali i Vasilije Micić (15) i Filip Petrušev (10).

Karlik Džons je sa 17 poena, 10 asistencija i pet skokova pokazao kakvog je plejmejkera doveo Partizan, a pratili su ga Marijal Šajok (17), Nuni Omot (14) i Bul Kuol (11).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније