Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

N.R.

03. 08. 2024. 10:11 >> 10:31

VATERPOLO TURNIR NA OI

Vujović pred SAD: Poznajemo se dobro, pobjeda je imperativ

Pred crnogorskim vaterpolistima je jedan od ključnih mečeva na Igrama u Parizu - okršaj sa Amerikancima (16.35, TVCG1) koji može da otovori vrata četvrtfinala, pobjeda je imperativ kaze mladi centar naše reprezentacije, Jovan Vujović koji je istakao i da umor stiže igrače.

"Sigurno je bila velika potrošnja tokom ova tri meča, svaki meč je bio do četvrte četvrtine neizvjestan, odlučivao je jedan gol. Mislim da to ne smije da utiče na nas pred te preostale mečeve, tako da ćemo biti spremni da damo maksimum." 

Naša reprezentacija pripremala se pred Igre sa selekcijom SAD-a, tako da nema nepoznanica.

"Poznajemo se dobro, pripremali smo se sa njima, dobro smo se spremili za njih, imaju jake centre, dobili su šuteri, moramo da ih spriječimo u tom napadačkom dijelu, a onda vjerujem da nećemo imati problema." rekao je Vujović.

Vujovića očekuje velika borba sa jednim od najboljih centara - Benom Halokom.

"Jedan od najboljih centra na svijetu, moramo pronaći način ili zonom u odbrani ili udvajanjem sa još jednim igračem, sigurno neće biti lako. Kada on ne igra onda su slabi na toj poziciji, onda uplivavaju, bore se za taj prostor, traže isključenja, tako da sigurno predstoji velika borba, ali naši igrači u tim duelima mogu da izađu kao pobjednici."

Svjestan je Vujović koliko je važna pobjeda u ovom duelu.

"Ovaj meč nam mnogo znači, donosi nam dosta, skoro pa siguran prolaz u četvrfinale, ako nakon toga pobijedimo Rumuniju, tako da je pobjeda imperativ. Igraćemo i boriti se do kraja i ako ponovimo igre iz prethodna tri meča ne sumnjam u pozitivan rezultat."

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније