Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

L.V.

01. 08. 2024. 19:08 >> 19:30
Čitaj mi:

IZJAVE NAKON MEČA

"Utakmica na koju treba da smo ponosni, okrećemo se meču sa SAD"

Reprezentacija Crne Gore poražena je od Italije nakon serije peteraca 11:9, sa još jednom utakmicom u kojoj su naši momci pokazali da mogu da se nose sa najvećim reprezentacijama .

Dušan Matković je nakon meča kazao da je naša reprezentacije odigrala na vrhunskom nivou.

"Prije svega želim da čestitam ekipi. Ovo je treća utakmica koju smo odigrali na vrhunskom nivou. Bilo bi lakše da smo osvojili tri boda, ali treba da budemo ponosni. Odigrali smo izuzetno jaku utakmicu protiv izizetne ekipe, kapa dollje od prvog do zadnjeg igrača".

Stefan Vidović je takođe kazao da je naša ekipa bila ravnopravna, i da će se dobra igra isplatiti sada u ključnim utakmicama.

"Mislim da je utakmica bila strašna za gledanje, Bilo smo više nego ravnopravni. Teško je pričati nakon ovakve utakmice, odnosno sve tri koje smo odigrali. Pokazali smo da nam je mjesto u samom vrhu, mislim da će nam se to isplatitli do kraja turnira, a do kraja imamo još dva finala, a nadam se da ćemo ispuniti naš primarni cilj a to je plasman u četvrtfinale".

Selektor Gojković je kazao da se Crna Gora okreće meču sa SAD.

"Odlično odigrana utakmica, imali smo priliku u posljednih munut i po da riješimo utakmicu. Velika utakmica, ali nismo u ključnim momentima pogodili. Treba da se okrenemo meču koji nam donosi prolaz dalje. Amerikanci su izuzetna ekipa sa možda najboljim centrom svijeta. Bili smo na pripremam kod njih znamo što možemo očekivati".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније