Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

L.V.

01. 08. 2024. 13:46 >> 14:47
Čitaj mi:

IZJAVE NAKON MEČA

Grci zadovoljni pobjedom, Amerikanci žale i spremaju se za Crnu Goru

Reprezentacija Grčke slavila je protiv SAD 13:11 u trećem kolu Olimpijskog turnira u Parizu.

Stilios Argiropulos, grčki reprezentativac i član Ferencvaroša je za RTCG kazao da je utakmica sa Amerikancima bila lakša nego sa našom reprezentacijom.

Velika utakmica za vaš tim i posebno za vas lično, čestitke na pobjedi

"Hvala mnogo, bili smo veoma koncetrisani, igrali smo mnogo bolje u odbrani, povremeno nijesmo imali baš sreće, neki odbici su pripadali njima, ali je naš igrač manje bio veoma dobar i zbog toga smo pobijedili"

Rekao bih da je Crna Gora bila teži rival od Amerike

"U tom meču nijesmo bili baš dobri, Crna Gora je bila izvanredna protiv nas, mlad su tim, veoma talentovani, i bili smo vrlo srećni zbog pobjede u tom meču i da, danas lakše pobijedili nego prije dva dana".

Za vas još dvije utakmice, za prvo mjesto u grupi

Samo još dvije utakmice, vidjećemo da li i za prvo mjesto, uz osmjeh ističe izvanredni igrač FTC-a). Idemo korak po korak, mislimo samo na prvi naredni meč i da budemo što bolji.

Selektor SAD-a Dejan Udovičić nije bio zadovoljan konačnim ishodom meča sa Helenia.

"Utakmica bila ispod našeg nivoa, nismo iksoristili momenat kada je moglo da ode na našu stranu. Grča je takva ekipa, Crna Gora je bila duplo bolji protivnik ali utakmica se završila u njihovu korist", kazao je američki selektor.

On smatra da je naša grupa izuzetno teška.

"Svaka utakmica je presudna ovdje. Grupa je izuzetno teška, mi imamo u ovoj grupi i Hrtvatsku i Italiju i Grčku koje su top 5 sa svjetskog prvenstva. Mi smo očekivali da možemo danas da dobijemo" kazao je on.

Adrijan Vajnberg je dao gol sa svog gola u posljednjoj sekundi prve četvrtine, ali nije zadovoljan učinkom od pobjede i dva poraza.

"Apsolutno nismo zadovoljni, ali dug je turnir, idemo dan za danom. Ne možemo ni da se vraćamo ni da previše gledano u budućnost. U svakom slučaju to je iza nas,rezultati nijesu dobri, sad samo gledamo naprijed".

Slijedi vam utakmica sa Crnom Gorom?

"To je odličan tim, dobro ćemo se pripremiti, bićemo spremni".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније