Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

01. 08. 2024. 19:29 >> 19:58
Čitaj mi:

ITALIJANSKI VATERPOLO REPREZENTATIVAC

Joki Grata kolegi Živaljeviću: Odrastao sam sa vašom televizijom i vašim glasom

Italijanski reprezentativac Mateo Joki Grata uvijek je jedan od vaterpolista koji je posebno interesantan svim navijačima Crne Gore, budući da je po majčinoj strani porijeklom iz naše zemlje, tačnije Berana.

O emocijama koje ima kad igra protiv Crne Gore, i koliku ljubav osjeća prema našoj zemlji govorio je za našu televiziju.

"Pričao sam za italijansku televizuju, Crna Gora je moja zemlja, ja sam se tamo rodio u Beranama. Svako ljeto sam tamo, volim Crnu Goru, ja je osjećam kao moju drugu državu", kazao je Joki Grata.

Tada je pohvalio upravo našeg kolegu Maksima Živaljevića, podsjećajući se da je odrastao gledajući Olimpijske igre na RTCG-u i slušajući glas upravo našeg kolege.

"Ne znam kako da vam objasnim, kad je himna ja sam odrastao sa Olimpijadom i vašom televizijom, vašim glasom i to mi ide u glavu kad su himne, Lijepo je igrati protiv Crne Gore velika emocija. Nadam se da će da se kvalifikuju dalje"

Što se samog meča tiče, vateterpolista Pro Reka je kazao da je Crna Gora bila najbolji rival sa kojim se Italija srela do sada na turniru.

"Mislim da je Crna Gora do sada bila najbolji rival protiv nas na Olimpijadi. Svi smo rekli da će ovo da bude najteža utakmca za nas. Amerikance smo lako doblili, protiv Hrvatske smo dobro igrali, ali baš večeras svi smo znali da će Crna Gora dati sve od sebe. Oni su imali više motiva na početku", kazao je Mateo Koki Grata.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније