Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

N. N.

30. 07. 2024. 13:23 >> 13:23
Čitaj mi:

VAŽNA POBJEDA ITALIJE

"Setebelo" u 2. poluvremenu potopio "barakude"

Koliko težak posao čeka vaterpoliste Crne Gore na putu ka četvrtfinalu Olimpijskih igara najbolje se vidjelo danas u derbiju grupe A, jer je Italija savladala Hrvatsku 14:11.

Aktuelni svjetski prvak i evropski vicešampion je poveo 5:3 u 1. minutu 2. četvrtine, ali se od tog trenutka za sve u bazenu pitao "setebelo".

Prije pet mjeseci u finalu Svjetskog prvenstva u Dohi tim Alesandra Kampanje je izgubio od "barakuda" nakon peteraca, ali se sada mnogo bolje snašao u napadu i imao u jednom trenutku i plus pet (14:11).

Ivici Tucku ništa nije donijela ni promjena golmana, jer su i Marko Bijač i Toni Popadić bili nemoćni.

Franćesko di Fulvio je bio najefikasniji sa četiri gola, a kod Hrvata su najefikasniji bili Loren Fatović i Konstantin Harkov sa po dva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније