Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnogorska šestorka

L.V.

30. 07. 2024. 13:01 >> 13:12
1
Čitaj mi:

ČETVRTE IGRE PO REDU

Dukić: Na dostojanstven način ću predstavljati sebe, porodicu i Crnu Goru

Milivoj Dukić nije nepoznato lice na Olimpijskim igrama, budući da su za našeg sjajnog jedriličara ovo četvrte igre po redu.

Za razliku od ostalih sportista Dukić će se takmičiti 773 km daleko od "grada svjetlosti" u Marseju, gdje za nepuna dva dana počinje takmičenje u klasi ILCA7.

"Evo nas u Marseju. Preostala su dva dana do početka takmičenja. Uzbuđenje raste kako se primiče početak. Kao što sam više puta rekao, trenirali smo dosta dobro, i pripremni period smo iskoristili kako treba", kazao je Dukić.

Naš jedriličar je kazao da se odlično osjeća i da će na najbolji način da predstavi našu zemlju na Igrama.

"Osjećam se i psihički i fizički dosta dobro i dominantno. Nadam se da ću to iskoristiti na pravi način i iskustva koja sam stekao na prethodnim igrama, zaključno sa Tokijom, mislim da će mi puno značiti. Trudiću se da na dostojanstven način predstavljam sebe, svoju porodicu i Crnu Goru", kazao je Dukić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније