Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

L.V.

18. 06. 2024. 13:28 >> 13:28
Čitaj mi:

EURO 2024

Rebrov "izbačen" iz svlačionice: Ukrajinski fudbaleri sami održali sastanak nakon poraza

Jedno od najvećih iznanađenja dosadašnjeg Evropskog prvenstva u fudbalu je ubjedljiv poraz Ukrajine od Rumunije 3:0.

Utakmica u kojoj su "plavo žuti" bili apsolutni favoriti ali su ih "karpatski trikolori" totalno, prije svega taktički nadigrali.

Poraz koji je odjeknuo u Ukrajini, bivši selektor i jedna od najvećih fudbalskih zvijezda Ukrajine, a danas predsjednik saveza Andrej Ševčenko kritikovao je svog nekadašnjeg saigrača iz kijevskog Dinama, selektora Serhija Rebrova, zbog formacija, ali i izostavljanje nekoliko igrača iz prve postave.

Da je Rebrov "izgubio" svlačionicu vidi se i po vijestima koje stižu iz Njemačke, a to je da su fudbaleri nakon poraza zatražili da selektor izađe iz svlačionice, a oni sami održe sastanak gdje su rekli šta misle o svojoj igri, gdje su greške pravili i šta treba da urade da bi bili bolji u predstojećim utakmicama.

Ukrajina se sada nalazi u teškoj poziciji, jer su ostale utakmice sa favorizovanom Belgijom, i Slovačkom koja je upravo slavila protiv Belgije.

"Niko od nas nije očekivao ovakav rezultat. Imali smo posjed, ali nismo stvarali šanse. Igrači shvataju da ovo nije bilo dovoljno. Velika smo i jaka nacija koja brani svoju zemlju. Igrači to nisu pokazali", rekao je Rebrov nakon poraza.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније