Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

S.V. [ Beta ]

26. 06. 2024. 09:33 >> 09:33

Mitrović: Ostaje gorak utisak

Fudbalski reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović izjavio je večeras nakon eliminacije sa Evropskog prvenstva da su njegovi saigrači "dali sve od sebe", i ostavili "sve što imaju na terenu".

"Dali smo sve od sebe. Ostavili smo sve što imamo na terenu. Iscrpljeni smo i emotivno i mentalno i fizički. Moralo je dosta stvari da bude bolje na taktičkom nivou. Nismo postigli gol, nismo kreirali dovoljno šansi. To nas je koštalo", rekao je Mitrović u izjavi za RTS.

Srbija je u Minhenu odigrala neriješeno sa Danskom 0:0, i sa dva osvojena boda završila učešće na prvenstvu kao posljednja, četvrta u grupi.

"Ostaje gorak utisak. Blizu si, a ne napraviš šta si htio. Vidjelo se da možemo da igramo sa svima, ali nismo dovoljno uradili šta je do nas. To je za dublju analizu. Ovakav osjećaj je bio i poslije Svjetskog prvenstva u Kataru. Veoma sam ispražnjen. Hvala navijačima na podršci, bodrili su nas na svakom meču, a mi nismo uspjeli da prođemo dalje", dodao je Mitrović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније