Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

28. 09. 2024. 16:55 >> 16:55
Čitaj mi:

SERIJA A (6. KOLO)

Martines konačno proradio, Inter osvojio "Friuli"

Od finala Kopa Amerike protiv Kolumbije, kada je golom u 112. minutu odbranio Argentini titulu, Lautaro Martines je bio u krizi. Golgeterska suša jednog od najboljih napadača današnjice je trajala sedam utakmica, zbog čega nije bio starter protiv Mančester sitija, ali je konačno proradio - 27-godišnjak iz Baija Blanke je sa dva gola srušio Udineze na "Friuliju" (3:2) i vratio Inter u vrh tabele.

"Nerazuri" su poveli već poslije 43 sekunde, kada je Davide Fratezi nakon asistencije Matea Darmijana loše šutirao, ali je golman Maduka Okoje još gore reagovao.

"Zebre" su izjednačile u 35. minutu pogotkom Kristijana Kabaselea, ali je onda na scenu stupio Martines - prvo je u sudijskoj nadoknadi iskoristio centaršut Federika Dimarka i nespretnu reakciju Jake Bijola, da bi u 47. minutu s ivice šesnaesterca pogodio tik uz stativu.

Kapiten Intera je do kraja imao šansu da kompletira het-trik, ali nije uspio. Šta više, branilac titule je strahovao do kraja, jer je Lorenco Luka u 84.  minutu smanjio na 2:3.

Šampion se ovom pobjedom izjednačio sa Torinom i Milanom na diobi 1. mjesta sa 11 bodova, s tim da "bikovi" sjutra dočekuju Lacio, a mogli bi da ih prestignu i Napoli (10) i Juventus i Đenova (po devet).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније