Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

28. 09. 2024. 17:05 >> 17:09
Čitaj mi:

SJAJ ASA ČELSIJA

Kol Palmer ispisao istoriju Premijer lige - "poker" u 1. poluvremenu

Kol Palmer je blistao kad god bi dobio priliku u Mančester sitiju, ali je htio da igra stalno. Pep Gvardiola to nije mogao da mu garantuje, zbog čega mu je dopustio da ode u Čelsi, ali sigurno žali što je to uradio kad iz sedmice u sedmicu gleda briljantne partije 22-godišnjeg Engleza. Pogotovo današnju - Palmer je postao prvi igrač u istoriji Premijer lige koji je dao četiri gola u 1. poluvremenu.

Palmer je u duelu protiv Brajtona seriju otvorio u 21. minutu, kada je prvo pogodio stativu, a odmah zatim izjednačio na 1:1.

Preokrenuo je iz penala u 27. minutu nakon faula nad Džejdonom Sančom, da bi već u 30. iz slobodnog udarca kompletirao het-trik.

Brajton je smanjio na 3:2 preko Karlosa Balebe u 34. minutu, nakon nove greške golmana Roberta Sančesa (bespotrebno izletio u 7. minutu, kada je vodeći gol za goste dao Žoržinio Ruter), da bi Palmer poluvrijeme iz snova zaokružio pogotkom za 4:2 u 41. minutu.

I ispisao istoriju...

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније